Första advent

Idag är det första advent!!

Under gårdagen plockade jag och Robert fram lite julpynt. Tyvärr hittade vi inte ljusslingan till balkongen så den är fortfarande lika mörk och dyster och dessutom fick vi inte upp dörrkransarna (en till ytterdörren och två inomhus) eftersom några platta häftstift inte fanns någonstans. Men adventsstjärnorna och gardinerna sitter uppe, åtminstone.

Nu måste jag gå, för idag ska jag på mässa och träffa Joe Fanigan.
2 kommentarer

Glees julskiva

Jag började nyligen titta på Glee och har nu sett alla de avsnitt som har visat i amerikansk TV. Jag vet inte vad det är, men jag älskar den serien. Jag är så glad att Darren Criss (från A Very Potter Musical/Sequel) fick en roll i Glee, annars hade jag kanske aldrig börjat titta på det.

Igår fick jag reda på att de har spelat in en julskiva, Glee: The Music, The Christmas Album (länk till Spotify). Min favorit är Baby, It's Cold Outside framförd av Darren Criss och Chris Colfer. Annars får jag inte riktigt några julkänslor av de övriga låtarna, troligen för att jag inte har vuxit upp med dem.

Jag har alltid älskat Dean Martins version av Baby, it's Cold Outside, men den här verionen var också väldigt bra. Jag har läst någonstans att ett julavsnitt som innehåller alla låtarna från albumet kommer att visas den 7 december i USA. Det måste jag se!

4 kommentarer

Pavane - Jethro Tull

Jag tar en liten paus i pluggandet för att tipsa om Pavane, ett instrumentalt stycke från Jethro Tulls julalbum. Så fint! Ni kan hitta resten av albumet HÄR (Spotiy). Det märks att jag älskar Jethro Tull, va?

Snart kommer jag börja lägga upp julrecept ur den handskrivna receptboken vi har här hemma. Det kommer bli både juliga matrecept, bakverk och godis, men främst bakverk och godis eftersom jag föredrar det över att laga mat. När detta blir är inte helt säkert, eftersom jag är väldigt upptagen med plugg just nu.


0 kommentarer