Gissa vem som blev Lucia!

Jag! Jag ser verkligen fram emot det. Det ska bli så roligt! Vill ni se mig som Lucia får ni komma till Maria Magdalena kyrka (i Stockholm) den 11:e december, kl. 11.00. Jag ska försöka komma ihåg att säga till någon att fota så att det kommer upp någon bild här i bloggen också. Nu måste jag hitta mitt gamla Lucia-linne och har jag inte kvar det måste jag köpa ett nytt.
6 kommentarer

Första advent

Jag hade inte riktigt tid att skriva något om advent igår, så det får bli nu. Nu börjar upptrappningen till jul!

Vid elva åt jag saffransscones till frukost och sen gjorde jag mig klar för adventskonserten. Vi skulle träffas klockan två för att hinna öva lite i kyrkan. Det blev en bra konsert. Jag önskar bara att vi hade haft mer att sjunga, men vi var tvungna att ge rum för barnkören och gospelkören också. Nu fick vi sitta och vänta ganska mycket.

Min kör sjöng Stjärneljus, Änglaljus tillsammans med Millan Holm och Down In The River To Pray, som egentligen inte är en jullåt men vi har övat den så mycket inför en konsert vi hade tidigare under hösten så vi sjöng den nu också.

Imorgon har vi körrep igen och jag gissar att vi får reda på vem som blir Lucia då. Håll tummarna för mig!

Såhär ser mitt julfönster ut i år.
1 kommentar

Sista körrepet

Om ungefär en och en halv timme åker jag iväg på sista körrepet innan adventskonserten. Det ska bli kul, trots att jag egentligen inte mår så bra just nu.
Efter uppmuntran från familj, några som kommenterade här i bloggen och en i skolan har jag bestämt mig för att anmäla mig som Luciakandidat också. Vi får se om det blir jag eller någon annan som blir Lucia (bestäms genom lottning), men jag hoppas att det blir jag. Annars får jag väl pröva lyckan igen nästa år.

Info om adventskonserten och Luciagudstjänsten hittar ni HÄR.
1 kommentar