Michael Shanks

En av mina favoritskådisar är Michael Shanks (mest känd från Stargate SG-1 där han spelade Daniel Jackson). I hans repertoar finns två julfilmer: Under The Mistletoe och Christmas Lodge (länkarna leder till imdb där ni kan läsa om filmerna).

Jag har varit nyfiken att se den förstnämnda väldigt länge och sen i somras har jag velat se Christmas Lodge också. Risken finns att de är lite cheesy, men det brukar väl i och för sig de flesta julfilmer vara och Michael Shanks är alltid bra så är filmen inte särskilt bra kan jag åtminstone njuta av hans skådespeleri.

Jag återkommer med recensioner, eller åtminstone åsikter, när jag har sett filmerna. Men det kommer inte ske förrän vi kommer lite närmre julen. Christmas Lodge finns inte ens ute än. Det kan, liksom Under The Mistletoe, vara en TV-film. Alltså kommer den inte på DVD, så den kan bli svår att få tag på.


Michael Shanks
1 kommentar

Potterybarn

Jag läste hos A Cozy Christmas att Pottery barn har en hel del fina julsaker, och så var det ju självklart. Hur ska det gå i år när det finns så mycket mysigt att köpa (som att det inte finns varje år) överallt? Sen är väl frågan hur hög frakten till Sverige skulle bli. Frakt från USA brukar vara ganska dyrt, så om jag köper något på Potterybarn blir det nog något litet (vase fillers och/eller någon girlang, troligen). Om inte har hemsidan iallafall givit mig inspiration till årets pyntning.

 


5 kommentarer

Jotex

Som vissa av er säkert vet har Jotex släppt ut sitt julsortiment (redan) och jag är helt nerkärad i en del saker. En del fanns redan förra året, men det gör inget, tycker jag, eftersom de var så fina. Jag kan inte köpa något än, men lite längre fram blir det definitivt något köp därifrån.

1 kommentar