Julafton 2013

Nu är julafton över och jag har haft en underbar dag. Hoppas att ni alla har haft en superfin jul!


Lille fågeln fick ta plats i granen för första gången. Där trivdes han bra.

1 kommentar

Julgranshandling

Jag har inte blivit utkallad på något uppdrag för jobbet idag och därför har jag och pappa (som är ledig idag) bestämt att vi ska åka och köpa julgran medan det ännu är ljust ute. Hoppas vi hittar en snygging till gran att släpa hem.
 
Jag tänkte även passa på att börja med godistillverkningen så att jag hinner med alla de sorter som jag vill göra. Minibiskvier, limepraliner, pappas favoriter, knäck och chokladkola + kanske något annat. Jag måste även hinna med att baka lussebullar. Jag har inte bakat en enda sats än. Jag borde skämmas!
 
Jag kom förresten på att jag inte har berättat om min körs andra konsert som vi har imorgon (17 december). Vill ni komma hittar ni oss i Söderhöjdskyrkan (adress: Blecktornsgränd 13) i Stockholm kl. 19:00.
 
 
1 kommentar

Lucia imorgon

I morse insåg jag att det är Luciadagen imorgon. Jäklar, vad tiden rusar förbi! Eftersom jag ändå är sjukskriven pga en rejäl stukning av högerfoten tänkte jag titta på morgonsändningen. Det är något särskilt med att titta på Lussetåg på morgonen, tycker jag. Det känns helt enkelt mysigare.

Nästa vecka är foten förhoppningsvis återställd för då är det konsert med kören och julbak som gäller för mig. En hel fot hjälper då.
2 kommentarer