Goder jul!

God jul allihop! Hoppas att ni hittills har haft en underbar julafton. Jag hade tänkt skriva här i morse, men det fanns helt enkelt inte tid.

Att bli sjuk gjorde verkligen att min planering kom ur spel, så igår var jag uppe till 3:30 för att hinna med allt som jag behövde göra. It's safe to say att jag behövde den lilla tupplur jag tog efter Kalle.

Nu sitter jag i en stel (men ooh så snygg) klänning i min mosters soffa och småäter på pepparkakor och godis i väntan på julbord kl 7.

Ha nu en fin fortsatt julafton!

0 kommentarer

Google Translate Sings: The Christmas Song

Som jag skrev i mitt förra inlägg gick jag och blev sjuk i fredags. Jag är inte helt frisk än, men är på bättringsvägen. Jag har åtminstone återfått lite av min energi efter att ha legat helt däckad i sängen i två hela dagar. Jag saknar fortfarande min röst, men jag är glad bara jag har ork att utföra lite ärenden.
 
Under de dagar som jag har legat i sängen har det blivit mycket youtube-tittande för trots att kroppen inte orkade göra något alls gick hjärnan på högvarv och jag kunde inte sova så mycket (som ju är den allra bästa kuren när man är sjuk). Bland annat har jag tittat på en av mina favoritkanaler: Malinda Kathleen Reese som har en alldeles underbar serie: Google Translate Sings, där hon tar texter till olika låtar och låter Google översätta dem till flera olika språk och sen tillbaka till engelska med extremt roliga nonsenstexter som resultat. I den senaste videon sjunger hon The Christmas Song, så den var jag ju bara tvungen att visa er. Tycker ni att den är rolig, rekommenderar jag verkligen att ni kollar på resten av hennes kanal.
 
Google Translate Sings
1 kommentar

Julsemester!

Nu börjar min julsemester! Det är så skönt att ha en hel vecka innan jul att fixa inför julhelgen. Tyvärr börjar det med en förkylning och jag blev hemskickad tidigt från jobbet för att krya till mig.
 
Men innan jag åkte fick jag en julkasse av mina chefer, fylld med små julgåvor. Inte helt fel att påbörja semestern så, även om jag verkligen önskar att jag var frisk.
 
 
0 kommentarer