Mösspremiär

Det är så otroligt vackert väder där ute idag, men kallt! Det blev mösspremiär för mig idag. Familjen klagar, men jag kunde inte vara lyckligare. Kyla = Vintern kommer närmre. 
 
På morgonen medverkade kören på en högmässa så nu är vi till slut klara med de "vanliga" låtarna för resten av året. Nu blir det istället jul för hela slanten!
 
Efter mässan blev det lite fika tillsammans med mamma som är på besök från Göteborg. Jag tryckte i mig en bit morotskaka... för det smakar lite som mjuk pepparkaka. Just nu är jul nästan det enda jag tänker på, märker jag.
 
Nu sitter jag framför datorn och fnular på ett mobiltema (samt ett nytt desktoptema) för bloggen tillsammans med julmusik i öronen. Det är ju ändå nästan november. Lite får jag väl fuska iallafall? Nu blir det att återvända till bloggdesignen ett tag och sen ska jag arbeta på en julig målning.
 
 
0 kommentarer

Jul igen

Jag var alldeles för trött när jag kom hem från gårdagens körrep för att kunna skriva något, men jag är så lycklig nu! Vi har nämligen börjat arbeta på jullåtar inför årets julkonsert: en gammal som vi har sjungit åtminstone så länge som jag har varit med i kören och så några nya sånger som vi ska sjunga med barnkörerna. Barnen sjunger melodin och vi i kören för unga vuxna sjunger över- och understämmor. Alltså, hur fint låter inte det? Sen ska vi såklart sjunga många flera låtar/sånger än så. Kören är som roligast när vi får sjunga jullåtar.
 
Vill ni komma på konserten är ni mer än välkomna till Maria Magdalena kyrka i Stockholm den söndagen den 11:e december. Vilken tid det blir vet jag ännu inte, men skulle tippa på kl. 18:00.
0 kommentarer

Två månader

Idag är det ynka två månader kvar till jul!
 
Nu är det med andra ord hög tid att hitta på julklappar, påbörja recepttest för att se vilka recept som ska läggas upp i bloggen osv. Igår var det fem veckor kvar till första advent och om lite drygt en vecka har jag min egen välsignelse att börja lyssna på julmusik.
 
Tänk vad snabbt tiden kan gå! Kanske beror det på att sommaren höll i sig så länge i år att det knappt hann bli höst innan jultankarna pockade på min uppmärksamhet.
 
Domherren ser ut att längta efter något. Jag också.
0 kommentarer