Inte en lugn stund

Jag har verkligen haft fullt upp de senaste dagarna. Inte en lugn stund!
 
I fredags var jag och kollegorna, som jag berättat förr, på företagets julfest med 20-tals/Gatsby-tema. Såhär såg jag ut då:
 
Jag arbetar för ett företag som är inhyrt för att sköta receptionen, bl.a. hos ett annat företag. Båda dessa företag hade julfest samma dag och på samma ställe - dock i olika lokaler - så vi tackade ja till båda festerna. Största delen av kvällen höll vi oss till det förstnämnda företagets fest, men sedan begav vi oss iväg mot nästa fest för att iallafall visa oss. Att säga att vi var mal placé på den festen vore en underdrift, med tanke på kläderna. Men vi gav iallafall alla ett gott skratt vilket var helt värt det. Nog var det skönt att vi var ett gäng på fyra personer där, annars hade jag känt mig riktigt dum.
 
Resten av helgen har ägnats åt att pynta lägenheten. När man sköter det jobbet helt solo tar det evigheter, särskilt om man dessutom måste ut i regnvädret för att köpa nya saker. Men jag är supernöjd nu när jag är klar. Det enda som fattas nu är julgranen men det dröjer tills den kommer in. Jag ska försöka få till lite foton att visa er imorgon.
0 kommentarer