Pyntardag för med sig svårigheter

Den här pyntardagen har inte exakt gått som en dans på rosor. Vår källare är överbelamrad så bara att få upp jullådorna var lite av ett projekt.
 
Jag har dessutom blivit tvungen att åka iväg och handla två gånger. Första gången för att införskaffa blockljus och mossa till adventsljusstaken för det hade jag totalt glömt bort. Andra gången för att vi tydligen inte hade tillräckligt med glödlampor för adventsstjärnorna och de vi faktiskt hade dog så fort de skruvades in i sockeln... bara att hiva fram cykeln igen. Det är iallafall något positivt med att snön inte är här än - Det går snabbare att ta sig fram.
 
Jag har även upptäckt att inte bara en, utan två sladdar till stjärnorna har slutat fungera. Som tur är hade vi en reserv från någon gammal stjärna som har lämnat det här livet. Men det betyder ändå att en stjärna saknas. Det blir bara att införskaffa en ny... Min Betlehemsstjärna är på bristningsgränsen så det blir väl en sån.
 
Att ensam ordna med julpyntandet är roligt, men det kan också bli slitsamt. Nu är iallafall den första fasen av pyntandet i stort sett klar. Jag ska bara stryka och sätta upp gardiner till mitt sovrum så är det klart. Att ta ner jullådorna igen väntar vi med tills imorgon för annars har jag ingen ork kvar till morgondagens konsert.
 
Årets adventsljusstake
0 kommentarer