Krubba

Jag behöver er hjälp. Är det någon som vet var man kan hitta en julkrubba som kostar högst runt 500-600 kronor? (Kan kanske sträcka mig till 700 om den är superfin - har märkt att krubbor är hemskt dyra). Det ska helst vara en i det här stuket, ungefär (se bild nedan), men behöver absolut inte se exakt ut som den.

Jag har tittat lite på Fontanini's krubbor och de är jättefina, men ofta väldigt dyra.

Dålig kvalité på fotot (tog det för två jular sen) men förhoppningsvis ser ni bra nog ändå.
Klicka på bilden för att se den i större format.

2 kommentarer

Julbord

Jag läste i dagens Metro om några julbord i Stockholm, så jag tänkte bara föra vidare informationen till er. Jag vet inte om jag själv kommer gå på något julbord i år, men det vore mysigt.


- Stora Gungan, Skansen.
Datum: 25 november - 21 december.
Pris: 495-625:-

Från Metro:
Kom och avnjut ett genuint svenskt julbord i Stora Gungans rustika miljö på Skansen. För sällskap från 2 till 85 personer.

Mer info
Lista över rätter- Little Persia, Östgötagatan 32 och Lilla Persien, Slakthusplan 4
Datum: Oklart
Pris: 325:-

Från Metro:
Välkommen till vår persiskinspirerade julbordsbuffé. Vi finns både på Östermalm och vid Globen.


Lilla Persiens/Little Persias hemsida


Jag tycker så mycket om klassiska julbord, så jag är inte så intresserad av det persiska, men det är säkert gott.
2 kommentarer

Julen när jag var en baby

Igår tittade jag igenom min babybok. Mamma hade skrivit om det första snöfallet jag fick uppleva och jag tyckte tydligen inte om snön alls. Det hade jag aldrig trott för nu (och så länge jag kan minnas) älskar jag ju snön! Fast... det är klart att en baby kanske inte tycker att det är mysigt med snö och inte heller har man så stor behållning av att leka i den då heller. Jag hade säkert inte ens kunnat leka i den då.

Under min första julafton ålade jag mest omkring i omslagspapper och tyckte att julmat var urgott. Tomten var inte läskig, men nästa jul var han tydligen farlig ("fali" sa jag, precis som när jag tittade på Emil i Lönneberga och Emils pappa var med i någon scen).
3 kommentarer