En månad

Idag är det bara en månad kvar till första advent. Första advent kommer firas på Älvsjömässan där jag ska hälsa på Joe Flanigan. Julen närmar sig snabbt så jag hoppas verkligen att jag hinner sy mina gardiner innan dess.

På tal om gardiner: Igår kom tyget till gardinerna och de andra sakerna från Jotex fram till mig. Alla sakerna är finare än bilderna på nätet, förutom gardinomtagen, kanske, som är mer beiga än de såg ut på hemsidan. Men de är ändå fina och kommer säkert passa bra med gardinerna.
6 kommentarer

Walking In The Air - Peter Auty

Från en av mina favvo-julfilmer, Snögubben/The Snowman. Nostalgi!

Peter Auty sjöng, som rubriken antyder, den här versionen, men det finns en annan version av Aled Jones. Många tror att Jones sjöng filmversionen, men så var det alltså inte. Jag kan förstå varför man skulle kunna tro det. Deras röster var ju ganska lika och det finns inga större skillnader mellan de olika versionerna.

 

Aled Jones version (Spotify)

Peter Autys version (Spotify)

4 kommentarer

Julmusiks-"quiz"

Igår lyssnade jag faktiskt på fler jullåtar. Jag har till och med gjort en "quiz" på Sporcle om julmusik, där man lyssnar på de första 10 sekunderna av introt och sen ska skriva vilken låt det är. Ni hittar spelet HÄR om ni har lust att testa det. Ni har 7 minuter på er att gissa vilka de 18 låtarna är, så det är möjligt att pausa musiken om man behöver lite betänketid eller mer tid på sig att skriva.
3 kommentarer